Χυδαία προσπάθεια στοχοποίησης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις φωτιές στην Εύβοια!

Την χυδαία προσπάθεια στοχοποίησης της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τρολ της ΝΔ σε twitter και facebook, καταγγέλει ο γραμματέας της νεολαίας, Σ. Αλεξίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις φωτιές που κατακαίνε ολόκληρους νομούς με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Η επικοινωνία είναι το μόνο μέσο μιας κυβέρνησης που ίπταται πάνω από την κοινωνία, με την τραγική αδράνεια της στην κατάσβεση των πυρκαγιών.
Στα πλαίσια αυτά τρολ λογαριασμοί της ΝΔ στο Twitter και στο Facebook, αλλά, δυστυχώς, και φανατισμένοι υποστηρικτές της κυβέρνησης αναπαράγουν παραμύθια συσχέτισης της πυρκαγιάς στην Εύβοια με το 5ο Εναλλακτικό Κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Για αρχή να ενημερώσω τους
Vicky Papalouka , Αντώνης Παπαγεωργόπουλος  και άλλους/ες, ότι όσοι/ες αναπαράγουν αυτή την αδιανόητη συκοφαντία, ότι η υπόθεση θα πάρει το δρόμο προς τη δικαιοσύνη, εφόσον δεν διαγράφουν και δεν ανακαλέσουν δημόσια τα γραφόμενα τους.
Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο και θα φροντίσουμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό οικονομικό ποσό που θα αποδοθεί στους ανθρώπους των περιοχών που αφέθηκαν να γίνουν παρανάλωμα του πυρός, καθώς και στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί